0418 - 652 445 mail@dewithvleeswaren.nl

Vacature | Assistent worstmaker

De With Vleeswaren uit Waardenburg produceert in Waardenburg vleesproducten van hoog niveau. Onze diverse keren bekroonde producten maken we in een kleine industriële omgeving, op ambachtelijke wijze. Zo zijn er zowel handmatige als geautomatiseerde productieprocessen. Interesse voor het product en een goede sfeer onder het personeel zijn heel belangrijk voor ons. De With Vleeswaren is een familiebedrijf waarbij de kennis van generatie op generatie wordt overgedragen.

 

Gezocht

In ons team hebben we ruimte voor een

Assistent worstmaker

 

Heb jij een diploma op MBO niveau en heb je ervaring met productie in de vleesindustrie? Lees dan verder:  in hoofdzaak werk je in de worstmakerij, daar zit veel variatie in de dagelijkse bezigheden omdat we op bestelling produceren voor onze afnemers. Afhankelijk van je interesses en vaardigheden kun je ook worden ingezet op andere plaatsen in het productieproces.

 

Interesse?

Wil je solliciteren? Schrijf in je sollicitatiebrief waarom jij denkt dat je binnen ons team past. Stuur ook je CV mee naar De With Vleeswaren, Industrieweg 33, 4181 CA Waardenburg of naar mail@dewithvleeswaren.nl Heb je eerst nog vragen? Mail dan naar het hiervoor genoemde mailadres  of bel met Linda van Trigt-de With 06-30479278

Heeft u het kunnen vinden?

We hopen dat het in de smaak valt!

Bedankt voor uw bezoek.

Vragen? Stuur een berichtje...

Adres

Industrieweg 33
4181 CA Waardenburg

Contact

Tel. 0418 652 445
mail@dewithvleeswaren.nl

Contactpagina